ImproVe trening

ImproVe

ImproVe je program napravljen kao podrška svima koji žele raditi na svojim vještinama prezentacije, govorništva i glume. Djelovi treninga (gluma, govori, prezentacije, igra, timska takmičenja) su osmišljeni na način da podrže i ohrabre preuzimanje rizika i dozvole učesnicima da budu neustrašivi u svojim naporima da kreiraju priče u bilo kojem momentu koji to od njih zahtijeva!

Cilj mu je da kreira mini teatar, mini scene, mini biznis okruženje nudeći varijetet priča od onih komičnih do onih veoma dramatičnih. Priča o životu, politici, religiji, biznisu, ljubavi i sportu. On izaziva stavove i izražava mišljenja.

Trening izuzetno brzog ritma i pun akcije, sa takmičarskim igrama koje kombinuju razum, humor i glumačke performanse.

Biti opušten i izložiti sva čula novim saznanjima, informacijama, odvizima ciljevi su savremenog čovjeka. Tijelo bez grčeva i zatvorenosti je zdarvo tijelo, tijelo otvoreno i spremno za nova htjenja, informacije i rad. Tijelo koje vlada sobom je tijelo koje stvara. Um otvoren i “prazan” dok god se igramo maštajući je UM koji je temelj za razvoj pravih stvari, velikih podviga i um koji će vas brže, zrelije, tačnije i laganije dovesti do cilja.

“U opuštenosti leži najveća snaga” – Stanislavski

Svjesna snaga. Vaša snaga. Ona koju ste skrojili SVJESNI SEBE. Ona opuštenost koju ste napravili radeći na sebi i stvarajući distancu koja neće ugroziti Vaš intimni prostor. Opušteno tijelo i moć spoznaje stvarnosti je Vaša moć.

Igre mašte, kreativnosti, koncentracije i interakcije do sada Vama nepoznate uvešće Vas u svijet stvaranja i širenja vidika na neposredan način.Tako ćete vaše biće obogatiti a um napuniti novim iskustvom. Temelj svega je “Neutralna linija” modernog čovjeka današnjice koja je okrutna, koja vas guši, muči i u kojoj nema daha. Ona linija koja iz nas izvlači najgore jer smo u više navrata nemoćni da savladamo situaciju danasnjice i budemo slomljeni. Svaki lom stvara nove grčeve koji traže našu pažnu i samosaosjećanje. Naučite da kroz igru, glumu, improvizaciju i opuštenost dođete do slobodnog djeteta u sebi!

Datum održavanja: 16 i 17 decembar

Trajanje kursa: 2 dana

Vrijeme održavanja: 10-17h

Treneri: Srđan Vukčević i Branka Stanić

Regularna cijena kursa: 299 e plus PDV

Cijena sa popustom za prvu grupu polaznika: 229 plus PDV.

U cijenu je uključeno: ručak, kafe pauze, materijali i obuka.