Dr Hogan u Crnoj Gori

DR ROBERT HOGAN IN MONTENEGROSAVE THE DATE_ APRIL 17-18 2017

Biznis događaj sa Dr Robertom Hoganom zakazan je za 18. april 2017. godine u hotelu Hilton, Podgorica. Druženje sa jednim od najuticajnijih psihologa današnjice i osnivačem Hogan Assessment Systems zamišljeno je kroz predavanje, panel diskusiju, koktel i večeru za sve učesnike. Pored Dr Hogana, predavanje će održati i gospodin Scott Gregory, potpredsjednik Hogan Assessment Systems.

Ko je Dr Hogan?

Dr Hogan je vodeći međunarodni autoritet u oblastima procjene ličnosti, liderstva i organizacione efektivnosti. Kao neko ko se protivi stavovima američke psihologije, doktor Hogan smatra da se ličnost najbolje ocijenjuje iz perspektive posmatrača (ugled), a ne učesnika (identitet osobe). Kao posljedica toga, on tvrdi da bi alati za procjenu ličnosti trebalo biti procijenjeni u zavisnosti od toga koliko dobro reputacija (definisana pomoću testova ličnosti) može predvidjeti ponašanje na poslu i u odnosima.

Dr Hogan je doktorirao na univerzitetu California, Berkeley i specijalizovao se za procjenu ličnosti. Bio je profesor na McFarlin-u i predsjednik Odsjeka za psihologiju na Univerzitetu Tulsa 17 godina. Prije toga, Hogan je bio profesor psihologije i društvenih odnosa na Johns Hopkins univerzitetu. Saradnik je Američke asocijacije za psihologiju i Društva za industrijsku/organizacionu psihologiju.

Dr Hogan je autor više od 300 članaka u časopisima, poglavlja i knjiga, uključujući Ličnost i sudbina organizacije (2006). Njegovo nedavno autorstvo, koautorstvo, i zasluge u uređivanju obuhvataju: Vodič za Hogan (2007), Ličnost: Teorije i primjene (2008), Priručnik za psihologiju ličnosti (1997), Rizici naglašavanja pozitivnog (2009), Hoganov fond ličnosti, Hoganova anketa o razvoju, Katalog motiva, vrijednosti i preferencija, i Hoganov fond poslovnog rasuđivanja.

FB-post

Želite da prisustvujete ovom jedinstvenom događaju? Prijavite se putem sledeće forme: