Grupni coaching

Blue Coach je od 2014. godine počeo sa grupnim coachingom za menadžere i direktore koji žele da, nezavisno od svoje kompanije, pokrenu proces ličnog usavršavanja. Grupni coaching je coaching u okviru grupe profesionalaca slične pozicije, odgovornosti i iskustva. Prva generacija je uspješno započela ovaj proces u decembru 2014. godine a sada se otvara prostor i za Vas!

Srdjan Vukcevic

Coaching vodi Srđan Vukčević, Certified Executive Coach

Ukoliko imate ambiciju da napredujete u karijeri i u životu koristeći dokazano znanje i tehnike kako da to i ostvarite a vaša kompanija nije trenutno u mogućnosti da vas pošalje na ovaj program, možete se priključiti grupi profesionalaca kao što ste vi u okviru našeg grupnog coaching programa.

Koje su prednosti grupnog coaching programa i šta dobijate:

1. Istu vrijednost za dio novca koji biste inače platili u okviru kompanije ili ako biste plaćali individualni coaching

2. Networking i iskustvo ljudi na sličnim pozicijama sa istim ili sličnim izazovima kao što su vaši

3. Personality procjenu i 360 stepeni procjenu

Trajanje programa: 12 mjeseci, dvije sesije mjesečno, redovna email komunikacija!

Broj mjesta u grupi je ograničen na šest! 

Da bi pojačao proces učenja kroz izloženost širokom spektru perspektiva i iskustva, Blue Coach preuzima na sebe odgovornost da obezbijedi selekciju kvalifikovanih učesnika koji predstavljaju različite kompanije i industrije a imaju pozicije i iskustvo neophodno za kvalitetan doprinos i rad.

Ovo putovanje je puno iznenađenja, ponekad je bolno, ali donosi veliko zadovoljstvo suočavanja sa samim sobom, odnosno indentifikovanja prepreka i ključnih problema koji nas vraćaju nazad ili nam ne dozvoljavaju da idemo naprijed. Srđan je pravi majstor svog posla, odličan komunikator, a njegova harizma i osmjeh, sposobnost da uspostavi povjerenje, razumijevanje, strpljenje, iskustvo… su dokaz, odnosno pohvala ogromnom znanju koje posjeduje. Nevjerovatno je vješt u postavljanju teških pitanja koja su mi pomogla da vidim sebe iz različitih uglova, da sama dođem do odgovora, da razotkrijem svoje slabosti i pretvorim ih u snage. – Nataša Šćepanović, marketing direktor, Erste Bank

Da biste obezbijedili sebi mjesto potrebno je da se prijavite putem forme u nastavku: