Hogan procjene

 

AuthDistributor_4C_US

Mi pružamo jasna i na dokazima zasnovana rješenja, koja našim klijentima omogućavaju da i dalje nude inovativne strategije upravljanja ljudskim resursima, koje promovišu privlačenje, zadržavanje i efikasan razvoj ključnih talenata. Pojedinci i organizacije pregovaraju o novim načinama zajedničkog rada. Efikasno liderstvo, razvoj karijere i upravljanje talentom, postali su bitni aspekti brendiranja poslodavca i reputacije organizacije.

Blue Coach je zvanični distributer Hogan Assesment Systems za Crnu Goru, najcjenjenijeg svjetskog procjenjivača, u pružanju rješenja visokog uticaja.

Na osnovu tridesetogodišnjeg istraživanja i razvoja od strane Dr Joycea i Roberta Hogana i njihovog internacionalnog istraživačkog tima, Hogan Assesment Systems je prepoznat kao globalni lider u procjenama zaposlenih. Hogan Assesments se od strane stručnjaka iz iste oblasti, smatra veoma pouzdanim i tačnim.

Zašto Hogan? Pogledajte video u nastavku:

Želite da saznate nešto više o samim procjenama? Kliknite na linkove ispod da bi ste pogledali brošuru sa informacija za svaku od procjena:

HPI brošura

HDS brošura

MVPI brošura

Imala sam priliku da u više navrata sarađujem sa kompanijom Blue Coach i gdinom Srđanom Vukčevićem. Kroz dosadašnja iskustva u radu sa njima, posebno bih istakla profesionalizam i stručnost na koje stavljaju poseban akcenat, kao i izražen fokus na rezultate kao merilo ostvarenog uspeha.

Pored nesumnjivog zadovoljstva rezultatima ostvarenim na polju ličnog i profesionalnog razvoja kroz coaching sesije sa gdinom Vukčevićem, Blue Coach me upoznao i sa izuzetnim HR alatima za psihološku procjenu u globalnoj biznis zajednici, Hogan testovima ličnosti. Srđanova stručna interpretacija ovih testova baziranih na ponašanju me natjerala da se zapitam koje su to moje potencijalno štetne ponašajne tendencije i kako da ih ispravim, kao i da razmislim o svojim kompetencijama i motivima koje me pokreću.

Vrednost koju sam dobila kroz navedenu saradnju je veoma značajna, jer me potakla da se setim koliko uživam u svom poslu i timu sa kojim radim, u okruženju koje smo kreirali zajedno sa željom da još više uvećamo i održimo svoje performanse i budemo značajan učesnik u ostvarivanju zajedničkih rezultata kompanije.

Zbog svega pomenutog, radujem se svakoj budućoj saradnji sa firmom Blue Coach i gdinom Srđanom Vukčevićem. 

Irena Dzakovic, Member of Management Board – Head of Risk Management Division at Banka Koper – ‎Banka Koper (Intesa Sanpaolo Group)

Kontaktirajte nas za više informacija o tome kako Vam Hogan i Blue Coach mogu pomoći u poslu:
Telefon: +382 67 25 34 25
Email: info@bluecoach.me

ili putem forme: