Kao odgovor na novonastalu situaciju izazvanu pandemijom virusa COVID-19, Hogan sertifikacija se nudi u virtuelnom obliku, koristeći Zoom aplikaciju.

Hogan virtuelna sertifikacija trajaće 4 dana i sastoji se od 4 poludnevne sesije. Osim toga, četvorodnevnom formatu virtuelne radionice, prethodi obavezan uvod/Zoom orijentacioni poziv, koji će se održati u ponedeljak 25. maja 2020. u 15:30.

Bilo da želite da zaposlite ljude sa visokim performansama, razvijete talente, obučavate lidere ili gradite jače timove, prvi korak je da budete Hogan sertifikovani. Hogan sertifikacija Vas uči da tumačite i primjenjujete 3 osnovna Hogan testa za procjenu ličnosti: HPI, HDS i MVPI.

 • Hoganov inventar ličnosti (HPI): mjeri „svijetlu stranu“ ličnosti; snage koje olakšavaju uspješne performanse
 • Hoganov razvojni inventar (HDS): mjeri „tamnu stranu“ ličnosti; potencijalni isklizivači u karijeri koji sprečavaju performanse
 • Inventar motiva, vrijednosti, preferencija (MVPI): mjeri „unutrašnjost“ ličnosti; vrijednosti i pokretači koji snažno utiču na organizacioni stil i stil vođenja

Uvid i perspektiva stečeni u ovoj četvorodnevnoj radionici, izazvaće i promijeniće način na koji razmišljate o ljudskoj prirodi, liderstvu i performansama.

Nadolazeći raspored

 • JESEN 2020
 • Datum:
  Utorak, 29. septembar - petak, 2. oktobar
 • Vrijeme:
  16 časova (4 dana po 4 časa)
 • U cijenu su uključeni:
  pre-work, materijali i post-work

Povratne informacije ranijih učesnika online Hogan sertifikacije bile su izuzetno pozitivne. U nastavku su par odgovora koje je Hogan dobilo putem anketa nakon sprovodenih radionica:

Fleksibilnost mogućnosti da prisustvujem virtuelnim putem bio je pravi bonus, posebno imajući u vidu da sam morao brzo da dobijem informacije. Treneri su odlično vodili.

Mislim da je Hogan uradio sjajan posao prilagođavajući se trenutnoj svjetskoj klimi vođenom Covid-19. Hogan je uspio da sertifikaciju učini efikasnom i u virtuelnoj učionici. Treneri su bili veoma angažovani i sposobni – vrlo impresivno!

Da saznate više i konsultujete se sa Hogan sertifikovanim trenerima pišite na info@bluecoach.me ili pozovite +382 20 671 222.

Da se registrujete za Hogan virtuelnu sertifikaciju:

*Hogan tim planira da nastavi sa virtuelnim sertifikacijama sve dok traju mjere prevencije i suzbijanja epidemije izazvane virusom Covid19. Takođe, Hogan će nastaviti da nudi uživo (Face-to-face) sertfikacione radionice nakon prestanka važenje pomenutih mjera.

Prijavite se!

  [recaptcha]

  LET'S WORK TOGETHER

  Send us good people, we will get them back to you even better.

  Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
  contact-section