Inspirativni razgovori: Uspjeh je put

Razmislite o najvažnijem postignuću u svom životu. Znate onaj osjećaj kada ste konačno stigli do željenog cilja? Osjećate se kao da možete bilo šta osvojiti. Ali ne možete zaboraviti na sva teška vremena na putu do vrha – dane kada ste željeli da odustanete i pokušate nešto lakše.

U ovomjesečnom izdanju webinara: Inspirativni razgovori, Srđanu Vukčeviću će se pridružiti trener ženskog rukometnog kluba Budućnost, Dragan Adžić kako bi razgovarali o uspjehu i putu do uspjeha.

Adžić je, kao rukometaš, igrao za Budućnost, Rudar, Epoksid, Buje 53, Borec, Mladost i Rimako, a odlične rezultate nastavio je da postiže kao trener ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Trenersku karijeru započeo je 2001. godine kao pomoćni trener ŽRK Budućnost. Kao glavni trener od 2010. godine, sa “plavima” je osvojio Kup pobjednika kupova (2010), dvije Lige šampiona (Podgorica 2012. i Budimpešta 2015), a kao selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim Igrama 2012. godine u Londonu, kao i zlatnu medalju na Evropskom prvenstu iste godine u Srbiji.

Dvije godine zaredom (2015. i 2016), Dragan Adžić je u izboru sajta Handball Planet proglašen za najboljeg trenera u ženskom rukometu.

Datum: Utorak, 29. septembar
Vrijeme: 17:00, CEST
Mjesto: Zoom aplikacija

Govornici:

Srđan Vukčević, Executive Coach, Blue Coach

Dragan Adžić, šef stručnog štaba ŽRK Budućnost

 

“Uspjeh je miran um, koji je direktna posljedica samozadovoljstva koje proizilazi iz saznanja da ste dali sve od sebe da postanete najbolji što ste sposobni postati.” – John Wooden

Uspjeh i težnja ka pobjedi glavni su motivacioni faktori koji vam pomažu da naporno radite. Uspjeh i pobjeda nisu ista stvar. Trebamo uložiti svaki napor da postanemo najbolji što možemo, rezultat ne treba da utiče na nas. Bez obzira na ishod igre, susreta ili meča, ne biste trebali napustiti takmičenje sa žaljenjem, jer ste dali sve od sebe.

Kao što kaže popularna fraza, “Uspjeh nikada nije konačan. Neuspjeh nikada nije fatalan. Na kraju, računa se hrabrost da nastavimo.” Imati hrabrosti da nastavite i nakon neuspjeha je važno, ali što je još važnije je nastaviti nakon uspjeha. Tada postaje lako opustiti se i pogledati sve što ste postigli i zaboraviti koliko još treba da se uradi. Uspjeh je jedno veoma uzbudljivo putovanje, a ne samo odredište.

Ostanite sa nama do kraja, imaćete priliku da postavite sva vaša goruća pitanja. Do kraja webinara, razumjećete više o sljedećim temama:

  • Koliko je bitna posvećenost i stalno usavršavanje
  • Razlika između uspjeha i pobjeđivanja
  • Neuspjeh kao prilika i prednost
  • Efektivno liderstvo u treniranju
  • Koliko je važna komunikacija u timu

Možete se direktno registrovati putem sljedećeg linka:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_IKfBaprkR1-ejhpHDpgj8w

LET'S WORK TOGETHER

Send us good people, we will get them back to you even better.

Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
contact-section