MINDFULNESS I NEURONAUKA

Blue Coach je za vas pripremio webinar na temu „Mindfulness i Neuronauka“. Želimo vas upoznati sa mindfulness meditacijom kroz lens neuronauke.

Prema rezultatima naučnih istraživanja, neuronauka će vam olakšati pri upravljanju i smanjenju stresa, povezivanju sa sobom i uspostavljanju snažnih odnosa sa drugima. Sertifikovani učitelj mindfulnessa, podijeliće sa vama iskustva i savjete koji vam mogu pomoći u svakodnevnim situacijama.

Informacije:

Datum: Srijeda, 8. april 2020.
Mjesto: Online (Zoom aplikacija)
Vrijeme: 19:00 – 20:30
Trajanje: 90 minuta
Učitelj: Srđan Vukčević

Mnoge studije neuronauke pokazale su da nam meditacija može pomoći da regulišemo sopstvene misli i emocije, tako da usmjerimo pažnju na sadašnji momenat i druge ljude. Mindfulness meditacija ima široki spektar povoljnosti kako za um tako i za tijelo. Neke od njih su: poboljšana koncentracija, pamćenje i kognitivne sposobnosti, smanjen nivo stresa i anksioznosti, veća povezanost sa tijelom, bolje čitanje signala koje nam ono šalje, bolje prihvatanje uznemirujućih misli i emocija, kao i oslobađanje istih, povećana kreativnost i produktivnost i opšti osjećaj blagostanja.

Prijavite se na sledećem linku: https://zoom.us/webinar

Nakon registracije, stići će vam email sa potvrdom i informacijama neophodnim za prisustvo webinaru.

FORMA ZA APLIKACIJU

  [recaptcha]

  LET'S WORK TOGETHER

  Send us good people, we will get them back to you even better.

  Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
  contact-section