DOBAR, LOŠ, ZAO

Šta čini dobro, šta loše, a šta zlo liderstvo? Šta je potrebno da imate i njegujete, a šta da izbjegavate da bi ste uspješno vodili tim u krizi?

Hajde da razgovaramo! Pridružite nam se na webinaru „Dobar, loš, zao (lider)“ i poslušajte šta dugogodišnji trener izvršnih direktora, Srđan Vukčević, ima da kaže o osobinama pravih lidera.

Slušajte o reputaciji crnogorskih i svjetskih biznis i političkih lidera, njihovoj tendenciji kontrole i njihovim navikama da biraju servilne saradnike.

Informacije:
Datum: Srijeda, April 22, 2020
Mjesto: Online (Zoom aplikacija)
Vrijeme: 19:00 – 20:30
Trajanje: 90 minuta
Trener: Srđan Vukčević

Kada su u pitanju veliki liderski propusti, obično ih povezujemo sa muškarcima, a rijetko sa ženama. Jedan od razloga je i to što se žene uglavnom ne biraju na liderske pozicije po harizmi, narcisoidnosti i fantastičnom pogledu na sebe, već po kompetentnosti.
Osnovna stopa menadžerskog neuspjeha je 65%-75%. Loši menadžeri i lideri su osnovni uzrok stresa, odsustva i obrta zaposlenih. Svaka osoba u radnom odnosu kaže da je provela značajno vrijeme radeći za nepodnošljivog šefa. Loši menadžeri i lideri stvaraju značajne, bespotrebne finansijske probleme za organizaciju. Primarni razlog zašto menadžeri i lideri ne uspijevaju je nesposobnost da se izgrade efektivni timovi. Razlog zašto menadžeri nijesu sposobni da izgrade timove tiče se načina na koji tretiraju zaposlene.
Svima bi nam bilo bolje ako bi se lideri birali na osnovu onoga što znaju da rade, a ne na osnovu onoga što pričaju da znaju da rade. – Srđan Vukčević

Teme kojih ćemo se dotaći:
– Kakvi su lideri koji vas vode?
– Šta je dobro, šta je lose, a šta zlo i naopako u liderstvu?
– Koja je razlika između efektivnih lidera i onih koji to nisu?
– Kako ste vi tretirani?
– Koja ponašanja su vidljiva kod lidera koji dobro upravljaju u vremenu krize?

Prijavite se na sledećem linku: https://zoom.us/webinar/dobarloszao

Nakon registracije, stići će vam email sa potvrdom i informacijama neophodnim za prisustvo webinaru.

LET'S WORK TOGETHER

Send us good people, we will get them back to you even better.

Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
contact-section