KARIJERA

Mi volimo vidjeti ljude zaposlene, obavljajući sjajan posao.

TU JE JOŠ MNOGO TOGA!

Blue Coach aktivno zapošljava strastvene, otvorene i uspješne ljude. Ako ste zainteresovani da sa nama gradite svoju karijeru, evo kako da se prijavite.

TRENUTNI STUDENTI

Kao tim za zapošljavanje u Blue Coachu i kod naših partnera, oduševljeni smo Vašim interesovanjem za HR Consulting, I/O Psihologiju i  Koučing, a posebno za Blue Coach. Takođe, mislimo da ćete uvidjeti da Blue Coach ima mnogo toga da Vam ponudi, od karijere do izuzetnog životnog iskustva.

Ako ste trenutno student osnovnih ili master studija, za Vas imamo poseban proces zapošljavanja, kao i internship program.

Prihvatamo online prijave studenata inženjeringa, prirodnih nauka i biznisa, pravnih i humanističkih studija, koji uskoro završavaju osnovne ili master studije. Molimo Vas da u nastavku ostavite svoj CV. Ako želite da dodate cover letter, molimo Vas da ga sačuvate u obliku jedne datoteke uz Vaš CV, a zatim je uploadujete.

Takođe, ako ste zainteresovani za Blue Coach, a trenutno niste spremni da se prijavite za posao, možete nam ostaviti svoje podatke u formi koja se nalazi na samom dnu stranice i na taj način omogućiti bliži kontakt i bolje upoznavanje sa nama.

STRUČNJACI SA ISKUSTVOM

Blue Coach traži iskusne stručnjake iz različitih industrija, funkcija i disciplina. Vašu karijeru možete nastaviti na gotovo svakom nivou naše organizacije, klijenata i partnera, zavisno od dužine i dubine vašeg radnog iskustva. Ako želite ostvariti kontakt sa našim Timom za Zapošljavanje, svoju prijavu započnite popunjavanjem forme u nastavku.

POŠALJITE SVOJ CV

  HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO

  Pošaljite nam dobre ljude, vratićemo ih još boljim.

  Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
  contact-section