KORPORATIVNI MINDFULNESS

ZAŠTO KORPORATIVNI MINDFULNESS?

Konstantne promjene na tržištu, izazovni zahtjevi potrošača, rast broja konkurenata i digitalizacija uslovljavaju kompanije da rade na povećanju svoje agilnosti. Međutim, ljudski faktor je česta prepreka na tom putu, zbog koje svi pređašnji napori prilagođavanja promjenama mogu pasti u vodu. Ipak, jedan pokret – mindfulness -pomoći će kompanijama da se izbore sa izazovima ove prirode.

MINDFULNESS OLAKŠAVA KRETANJE KROZ NEIZVJESNOST

Mindfulness liderima i zaposlenima omogućava da radikalno ojačaju svoju sposobnost brzog prilagođavanja situacijama i povećaju brzinu kojom uče nove stvari. To stvara mentalnu agilnost i pomaže ljudima da odgovore pronađu u sebi.

U svojoj nedavnoj knjizi Altered Traits, Daniel Goleman, psiholozi sa Harvarda, i Richard Davidson, neuronaučnik sa Univerziteta Wisconsin-Madison, pružaju naučni pogled na benefite mindfulnessa. Oni ujedinjuju tri dokazane prednosti Mindfulnessa koje, u kombinaciji, omogućavaju ljudima da djeluju efektivnije u nepredvidljivim situacijama:

 • Zadržavanje mira i otvorenosti
 • Poboljšana kratkoročna memorija i sposobnost obavljanja složenih kognitivnih zadataka
 • Fokus i jasnoća u razmišljanju

KAKO KORPORACIJE MOGU PRIMJENJIVATI MINDFULNESS?

Mi vjerujema da meditacija može transformisati kompaniju. Nudimo prilagođene pakete koji odgovaraju potrebama vaše kompanije. Otkrićete da će barem jedna od ove tri ponude unijeti više mindfulnessa u vaše radno okruženje.

 • Ponuda 1
  Vaši zaposleni dolaze kod nas. Oni dobijaju trening meditacije od naših stručnih učitelja meditacije u našem prijatnom i praktičnom prostoru.
 • Ponuda 2
  Naši učitelji dolaze kod vas.Blue Coach stručni kadar posjećuje vašu kompaniju, sastaje se jedan-na-jedan sa rukovodiocima i vodi grupne sesije, kako bi integrisao meditaciju u vašu kulturu.
 • Ponuda 3
  Mi gradimo Mindfulness u vašoj kancelariji. Blue Coach prilagođava i izgrađuje pristupačan prostor za meditaciju, pruža učitelje da vode kurseve i nude sesije jedan na jedan. Kompanije koje prolaze kroz Mindfulness transformaciju bilježe pozitivne benefite, kako na individualnom, tako i na organizacionom nivou. Za kompanije koje još uvijek ne primjenjuju Mindfulness, poruka je jasna: Slijedite dobro osmišljen, holistički pristup, kako bi implementirali ovo vjekovima unazad poznato rješenje za izazove novog-digitalnog doba.
  Blue Coach, usluge korporativnih mindfulness programa kreira u saradnji sa vama, prema vašim željama, potrebama i mogućnostima.

KONTAKTIRAJTE NAS

  [recaptcha]

  HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO

  Pošaljite nam dobre ljude, vratićemo ih još boljim.

  Blue Coach

  • The Capital Plaza, Bulevar Džordža Vašingtona 102, A18
  • +382 20 671 222
  • info@bluecoach.me
  contact-section